O nama

Safe Invest je jedna od najvećih kompanija koja pruža finansijske usluge u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Safe Invest CG d.o.o je jedna od ukupno 10 podružnica sa 9 godina iskustva na crnogorskom tržištu osiguranja.Veliko iskustvo na našem tržištu je naša prednost. Godinama već važimo za lidera u pružanju finansijskih usluga.

Naš uspjeh zasniva se na nekoliko faktora:

  • Naš karijerni sistem i obuka pruža angažovanim saradnicima brzu karijeru i prihod zasnovan na uspjehu. Pri samom ulasku u posao ukazujemo saradnicima na jasne perspektive i mogućnosti za lični profesionalni razvoj.
  • Naše poznavanje produkta i tržišta garantuje da našim klijentima u pravom trenutku nudimo najbolje riješenje za osiguranje i štednju. Naša nezavisnost je naša vrlina.Nastojimo da u našem portfoliju imamo samo produkte jakih i priznatih partnera.
  • Lično se zalažemo za svoje klijente. Safe Invest je „people business“. Naši saradnici već više decenija prate svoje klijente i njihove potrebe.Dobri smo poznavaoci ekonomske situacije naših klijenata i razumijemo njihove jedinstvene potrebe.