Ние имаме само една цел: Ја осигуруваме Вашата иднина
Company

за нас

Ние сме една од водечките фирми за финансиско советување во Централна и Источна Европа, со повеќе од 20 години на пазарот

Што ние можеме да направиме за Вас?

Дозволете да Ви покажеме што ние можеме да направиме за Вас и за Вашето семејство. Може да кликнете тука за да го погледнете видеото.

Career

Кариера

Safe Invest постојано се фокусира на мотивацијата и едукацијата на вработените, а и ни успеа да го подобриме нашиот уникатен кариерен систем, кој може да трае повеќе од 20 години.